За Крафт

Завршни работи во градежништвото; производство и монтажа на декорации од гипс и цемент за внатрешно и надворешно декорирање на градежни објекти , деловни простории и станбен простор.РЕФЕРЕНТНА ЛИСТА НА ИЗВЕДЕНИ ПРОЕКТИ

Во тек на свото долгогодишно искуство во изведба на завршни гипс-декоративни работи, Крафт ги вбројува и следните проекти:

 • Хотел “Ројал” – Капиштец
 • Хотел “Белведере” - Охрид
 • Деканат на Медицински факултет – Скопје
 • Германска Амбасада – нов објект
 • Турска Aмбасада – нов објект
 • Ресторан “Вистинска Роза”, Аеродром
 • Кафе-бар “Амика” и “Амика 2” во Г.Т.Ц.
 • Ресторан “Воденица” - плафон
 • Клуб-Ресторан “Бизнис” – Чаир
 • “Ин-Кафе”, Центар
 • Ресторан “Букет” – стар објект
 • Кафе-слаткарница Палма во Аеродром
 • Хотел “Ројал” – Охрид, конзоли на фасада
 • ТВ Сител – административен дел
 • ТВ Амазон
 • Шутел телевизија – новогодишно студио
 • Фолк радио - 2 објекта
 • Ноќен клуб “Л-Л”, Куманово
 • Ресторан “М-Палас” (за свадбени свечености)
 • Бутици во стара Скопска чаршија
 • Ресторан “Конак” - Струга
 • Голем број на индивидуални куќи и станови


Технички податоци